Старт / Сва Обавјештења / ЕРАЗМУС+ КА1 Универзитет у Вигу, Шпанија

ЕРАЗМУС+ КА1 Универзитет у Вигу, Шпанија

Еразмус+ КА1 програм за размјену наставног особља са Универзитетом у Вигу отворен је за пријаве.

На располагању је 5 размјена за наставно особЉе (трајање размјене 1 седмица) у периоду од 16.4.2018. до 20.4.2018. и периоду од 23.4.2018. до 27.4.2018. године.

Иако је период за размјене релативно близу, информацију од колега из Вига добили само 22.3.2018. године. Зато молимо сво заинтересовано наставно особЉе да се благовремено пријави у складу са Правилником о међународној размјени наставног и административног особЉа и студената Универзитета у Источном Сарајеву (члан 17. http://www.ues.rs.ba/wp-content/uploads/2018/01/Pravilnik-o-medjunarodnoj-razmjeni.pdf) на својој организационој јединици, те по одобрењу Наставно-научног вијећа доставе потврду Канцеларији за међународну сарадњу Универзитета, која ће, у сарадњи са кандидатом, одрадити административни дио пријаве према иностраном партнеру.

Будући да области за размјену подразумијева било коју област, у размјену може бити укључено наставн особље са више факултета. Молимо заинтересовано наставно особље да се путем пријавног обрасца www.ues.rs.ba/wp-content/uploads/2018/01/medjunarodna-prijava.doc јави Канцеларији за међународну сарадњу да бисмо могли имати увид у број заинтерсованих кандидата, због ограниченог броја размјена.

Такође, потребно је имати на уму да је предложени термин за размјене релативно близу и да је потребно правовремено одрадити пријаве. Обавеза наставног особља у размјени је одржати минимално 8 часова наставе.

За све информације, молимо заинтересоване кандидате да контактирају службенике Канцеларије за међународну сарадњу на iroffice@ues.rs.ba или nina.licina.ues@gmail.com, односно на телефон 057 320 330