Међународна седмица студената у Темишвару

Амбасада Румуније у БиХ обавијестила је да ће се обиљежавање 25. годишњице Међународне седмице студената у Темишвару, европској престолници културе 2021. године, одржати  у периоду од 23. јула до 2. августа ове године.

Међународна седмица студената у Темишвару је међународни студентски фестивал који омогућава студентима широм свијета да уче, путују, и постану активни млади људи, не само у својим заједницама, него и на међународном нивоу.

Фестивал ће бити домаћин 20 радионица на теме од интереса за међународне студенте као што су универзални систем образовања, прва помоћ, рециклирање, вођење здравог живота, позитивизам, манипулација медија, самоодбрана, насиље преко интернета, волонтирање, људска права, мањине, предрасуде, импровизацијско позориште, магија, плес, креативно мишљење, румунска традиција, невербална комуникација, графички дизајн, те тренинг животних вјештина.

Сви заинтересовани студенти могу се пријавити путем званичне интернет странице https://iswint.ro/ до 15. марта 2018. године.