Обавјештење за учешће у Еразмус+ КА2 Изградња капацитета у високом образовању

Универзитет у Источном Сарајеву изражава позитиван став поводом подношења различитих апликација наших наставника/ сарадника у име Универзитета на програме међународне сарадње Erasmus+ KA2 CBHE (Capacity building in Higher Education).

Уколико су партнери из региона или партнери из иностранства заинтересовани за учешће Универзитета у Источном Сарајеву у програмима међународне сарадње Erasmus+ KA2 CBHE (Capacity building in Higher Education) потребно је да доставе одговарајуће податке о пројекту (из доње табеле) на маил адресу erasmus.projekti@ues.rs.ba

На ваше пројектне приједлоге стручна служба за међународну сарадњу и осигурање квалитета ће дати одговарајуће мишљење у складу са достављеним описом пројекта, односно препоруку за потписивање мандатног писма од стране ректора Универзитета.

Циљ је да се осигура да пројектна апликација буде стручно припремљена у дијелу који се односи на Универзитет у Источном Сарајеву уз одговарајући приједлог тима који ће бити способан да имплементира пројекат уколико буде одобрен за реализацију.

У ту сврху потребно је да доставите на маил адресу erasmus.projekti@ues.rs.ba сљедеће податке (на српском или на енглеском језику) или пројектну апликацију уколико је имате спремну:

Назив пројекта/ акроним:
Врсту пројекта (Joint/ Structural):
Ниво пројекта (национални/ регионални):
Контакт особу са Универзитета/ факултета/ академија или друге институције:
Приједлог тима који планира имплементирати пројекат са Универзитета/ факултета/ академије (може бити и мултидисциплинаран) или друге институције:
Шта се планира реализовати на Универзитету у оквиру овог пројектног приједлога (нпр. нови студијски програм, иновирати постојећи, основати нови центар, модел, систем, иновација, набавка специфичне опреме):
Назив координатора пројекта (институција):
Остали пројектни партнери по државама:
Буџет пројекта по ставкама предвиђен за Универзитета, (ако не знате тачну цифру, онда оквирне цифре): трошкови особља:

трошкови пута:

подуговарање:

суфинансирање обавезно:

трошкови опреме:

Радне пакете и списак активности:

 

Напомена: крајњи рок за подношење Erasmus+ KA2 CBHE пројеката је 08.02.2018. do 12 h.

https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/funding/capacity-building-higher-education-2018_en

Прилог: Обавјештење