Професори и студенти Факултета за производњу и менаџмент Требиње уручили поклоне удружењу „Сунце нам је заједничко“

Представници Факултета за производњу и менаџмент Требиње и Удружења студената Факултета спровели су акцију прикупљања новчаних средстава како би обезбиједили поклоне члановима удружења „Сунце нам је заједничко“ пред предстојеће празнике.

Професори и студенти ФПМ посјетили су просторије удружења „Сунце нам је заједничко“, гдје су уз пјесму, игру и музику провели незаборавно вријеме и уручили поклоне члановима овог удружења, још једном се увјеривши да нечије мало некоме значи много.

Са жељом да допринесу прослави Светог Николе, заштитника дјеце, Божића и Нове године, запослени и студенти ФПМ су још једном показали висок ниво друштвене одговорности и хуманости одазвавши се овој акцији пред предстојећи период празничног даривања.

Удружење родитеља дјеце и омладине са посебним потребама „Сунце нам је заједничко“ је удружење грађана основано ради стварања и унапређења услова за пружање свих врста помоћи дјеци и омладини са посебним потребама.

Мисија Удужења је да, кроз партнерски однос родитеља и стручњака, помаже дјеци и омладини са посебним потребама да развију своје потенцијале с циљем лакшег и бржег укључивања у живот заједнице.